Wat wij doen

Wil je ook een website, of heb je technische problemen?
Heb je hulp nodig met het bewerken van je foto’s?
Wil je een product of merk promoten dat past bij ons en onze volgers?

Aan het werk op Samos, Griekenland Aan het werk op Samos, Griekenland

Website

Bouwen

Wil je graag een WordPress website? Of wil je de crème de la crème – een blanco website die handgeschreven is, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van een CMS of templates? Errer.nl is geschreven door onszelf in HTML5, CSS3 en een beetje JS en PHP. Remco heeft ruim 10 jaar ervaring met webdevelopment. Een website coderen vanuit niets is het beste wat je kunt krijgen.

Voordelen zijn bijvoorbeeld snelheid en het gebruik van ‘schone codes’. Verder heb je minder risico om gehackt te worden, zijn er geen overbodige plugins en je hebt oneindig veel design mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en stuur ons een email naar info@errer.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Problemen oplossen

Naast het bouwen van een website kunnen we je ook helpen met het oplossen van technische problemen zoals het installeren van plugins of updates. We kunnen jouw website gebruiks- en mobiel vriendelijk maken of bijvoorbeeld de laadtijd versnellen.

Maak nu gratis gebruik van onze website scan en wij kijken geheel vrijblijvend naar jouw site. Hierna geven we je enkele tips over wat er verbeterd kan worden.

Wij kijken naar het visuele aspect zoals het design, de content, indeling en navigatie. Ook bekijken we de technische kant zoals de snelheid, mogelijke errors, structuur en opbouw van de broncode (HTML, CSS en JS).

Als laatste werpen we een blik op je social media kanalen.

Je zit nergens aan vast en daarna kun je altijd nog beslissen of je onze hulp wilt inschakelen. Klinkt goed toch?!

‘’Wij zijn creatief, ondernemend, avonturiers, natuurliefhebbers, harde werkers’’

Fotografie

Foto’s nodig?

Alle foto’s en video’s voor onze website en Instagram accounts maken en bewerken we zelf. Beelden zijn ontzettend waardevol om jouw content te versterken. Wil jij ook foto’s voor jouw website of social media kanalen? Wij helpen je hier graag mee.

Stuur ons gerust een email naar info@errer.nl of maak gebruik van ons contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Bewerken

Beiden zijn we ervaren met Photoshop en Lightroom. Klik hier om werk van ons te bekijken. Wij kunnen jouw foto’s naar een hoger niveau tillen en bewerken naar jouw gewenste stijl.

Ben jij benieuwd hoe wij jouw foto’s kunnen verbeteren? Stuur ons dan één JPEG of RAW foto op en wij bewerken deze gratis voor je, zodat je dit met eigen ogen kunt zien. En als je tevreden bent met het resultaat kunnen wij uiteraard meer foto’s voor je bewerken.

Promotie

Wil je een product of merk promoten? Dit kan!

Creatief bezig zijn is onze passie! Als ondernemers ontmoeten we graag avontuurlijke mensen waarmee we kunnen brainstormen over hoe we een product of merk in de spotlights kunnen zetten.

Denk aan een gesponsord artikel of video op errer.nl en / of errer.com in de vorm van een recept, review, winactie of blog met daarin jouw merk of product vermeld. Wij denken graag met je mee over de invulling hiervan!

Voorwaarde voor een samenwerking is dat het merk bij ons en onze doelgroep past. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen van 20 tot 45 jaar oud die bewust, duurzaam en gezond leven. Mensen met een positieve mindset die van avontuur en natuur houden. Daarnaast zijn ze online actief en werelds.

Zie jij raakvlakken?

Aarzel niet en stuur ons een email naar info@errer.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Ook gepassioneerd over duurzaamheid, gezondheid, veganistisch eten, reizen, natuur & dieren?

Laten we samenwerken!

Getekend hart