Koop een Koala tas

Alle winst wordt gedoneerd aan WIRES Wildlife Rescue, een non-profit organisatie die redding en revalidatie biedt voor wilde dieren in Australië

Over de illustratie

De tekening op de (duurzame & biologische katoenen) tas is ontworpen door Jennifer Cossins, Tasmaanse tekenares en schrijfster, oprichter van Red Parka. Red Parka is meer dan een merk. Jennifer houdt enorm van dieren en haar missie is om elk dier op deze planeet te tekenen. Intussen steunt ze veel goede doelen met haar werk. Wij vinden haar een mooi mens.

Over het initiatief

Wij, Sabine Bleumink en Remco Zeck zijn enorm begaan met natuur en dier. We willen altijd al naar Australia om daar de mooie natuur te bewonderen en om de kangoeroes en koala’s te ontmoeten. Ons hart breekt als we de vernietiging zien die de branden veroorzaken. Meer dan 1.000.000.000! dieren dood, miljoenen hectare bos verbrand en tenminste 24 mensen zijn overleden. De bosbranden en droogte houden aan, als ook het lijden en de verwoesting.

We zouden er heen willen gaan om elk dier te redden. Aan de andere kant van de wereld kijken we machteloos toe, maar op deze manier kunnen we ons steentje bijdragen! Via Instagram kennen we Jennifer en we zagen dat zij producten verkocht met de koala tekening voor WIRES Wildlife Rescue. Dit wilden wij ook en vroegen haar of we de illustratie konden gebruiken voor een fundraising in Nederland en ze vond het een fantastisch plan!

Let op: Prijs is incl. verzend- & transactiekosten BINNEN Nederland. Stuur ons een email als u BUITEN Nederland woont.

1. Kies aantal tassen
2. Klik op DONEER
3. Betaal met Paypal of Creditcard

Als u wilt betalen met bankoverschrijving of
als u meer dan 6 tassen wenst,
stuur ons een email naar info@errer.nl

Let op: Prijs is incl. verzend- & transactiekosten BINNEN Nederland. Stuur ons een email als u BUITEN Nederland woont.

Amount
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Bedankt voor uw steun!

Een hart voor errer