Fotografie backdrops

Nieuwste vinyl backdrops

Organic green
Organic green

29.95

New
Alexandra’s cabin
New
Café tafel
Café tafel

29.95

New
Appel
Appel

29.95

New
Bordeaux
Bordeaux

29.95

New
Goud
Goud

29.95

New
Sleetse deur
Sleetse deur

29.95

New
Verweerde steen
Verweerde steen

29.95

New
Bekijk alle backdrops

Uni fotoachtergronden

No waste uni kleuren
No waste uni kleuren

16.00

Sale
New
Custom kleur
Custom kleur

39.95

New
Wit
Wit

22.50

New
Zachtroze
Zachtroze

29.95

New
Pastel mint
Pastel mint

29.95

New
Perzik
Perzik

29.95

New
Beige
Beige

29.95

New
Zomer blauw
Zomer blauw

29.95

New

Vinyl backdrops

Tijdens de zoektocht naar achtergronden voor onze food foto's is het idee ontstaan om een eigen collectie te ontwikkelen. Een vinyl backdrop is een fotografie achtergrond voor food, sieraden, gadgets en veel meer. Hierdoor krijgt je foto veel sfeer. De foto’s kun je gebruiken voor jouw website, social media en webshop.

Onze collectie bestaat uit zelfgemaakte foto’s en door onszelf geschilderde achtergronden. Deze foto’s zijn op de computer bewerkt en uitgeprint bij een familie drukkerij in Nederland. Het materiaal is glad, mat en flexibel. De backdrops zijn sterk, waterproof, makkelijk mee te nemen en betaalbaar.

Naast het verkopen van backdrops willen we iets doen. Ons hart ligt bij dieren en in het speciaal katten. Daarom willen we kleine stichtingen steunen die katten redden van de straat. Wij doneren €0,30 per verkochte backdrop aan Greek Cat Care Rescue Foundation, een Nederlandse stichting die straatkatten helpt in Griekenland.

Onze backdrop shop wordt telkens vernieuwd en aangevuld dus vergeet niet om af en toe te kijken. Voor inspiratie kun je ons ook volgen op Instagram.

Vegan recepten

Recepten ontwikkelen is naast fotografie een grote passie van ons. Lekker en gezond eten vinden wij enorm belangrijk. Nadat wij al enkele jaren vegetarisch eten hebben we in januari 2020 de overstap gemaakt naar een veganistisch eetpatroon. Voor ons is dierenleed de grootste reden, maar klimaat speelt ook een rol.

Voor ons was de overstap van vegetarisch naar vegan eigenlijk niet moeilijk, want er zijn zoveel alternatieven en mogelijkheden om heerlijk te koken zonder het gebruik van dierlijke producten. En als je hiermee dan dier, natuur en planeet helpt waarom zou je het dan niet doen? Een mooie bijkomstigheid is ook dat wij ons er ontzettend fijn bij voelen, we zijn energieker dan ooit.

Met onze vegan recepten hopen wij mensen te inspireren om ook over te stappen naar een (meer) plantaardig dieet. Voor jezelf en voor de wereld.

Bekijk alle vegan recepten Sabine en Remco