Fotografie backdrops

Nieuwste vinyl backdrops

Toscane
Toscane

29.95

New
Pallethout
Pallethout

29.95

New
Woestijn
Woestijn

29.95

New
Forest tiles
Forest tiles

29.95

New
Vintage wood
Vintage wood

29.95

New
Cirkels
Cirkels

29.95

New
Industrieel
Industrieel

29.95

New
Damaged tiles
Damaged tiles

29.95

New
Colored marble
Colored marble

29.95

New
Roest
Roest

29.95

New
Herfst
Herfst

29.95

New
Creamy
Creamy

29.95

New
Bekijk alle backdrops

Uni fotoachtergronden

Vinyl backdrops

Tijdens de zoektocht naar achtergronden voor onze food foto's is het idee ontstaan om een eigen collectie te ontwikkelen. Een vinyl backdrop is een fotografie achtergrond voor food, sieraden, gadgets en veel meer. Hierdoor krijgt je foto veel sfeer. De foto’s kun je gebruiken voor jouw website, social media en webshop.

Onze collectie bestaat uit zelfgemaakte foto’s en door onszelf geschilderde achtergronden. Deze foto’s zijn op de computer bewerkt en uitgeprint bij een familie drukkerij in Nederland. Het materiaal is glad, mat en flexibel. De backdrops zijn sterk, waterproof, makkelijk mee te nemen en betaalbaar.

Naast het verkopen van backdrops willen we iets doen. Ons hart ligt bij dieren en in het speciaal katten. Daarom willen we kleine stichtingen steunen die katten redden van de straat. Wij doneren €0,30 per verkochte backdrop aan Greek Cat Care Rescue Foundation, een Nederlandse stichting die straatkatten helpt in Griekenland.

Onze backdrop shop wordt telkens vernieuwd en aangevuld dus vergeet niet om af en toe te kijken. Voor inspiratie kun je ons ook volgen op Instagram.

Vegan recepten

Recepten ontwikkelen is naast fotografie een grote passie van ons. Lekker en gezond eten vinden wij enorm belangrijk. Nadat wij al enkele jaren vegetarisch eten hebben we in januari 2020 de overstap gemaakt naar een veganistisch eetpatroon. Voor ons is dierenleed de grootste reden, maar klimaat speelt ook een rol.

Voor ons was de overstap van vegetarisch naar vegan eigenlijk niet moeilijk, want er zijn zoveel alternatieven en mogelijkheden om heerlijk te koken zonder het gebruik van dierlijke producten. En als je hiermee dan dier, natuur en planeet helpt waarom zou je het dan niet doen? Een mooie bijkomstigheid is ook dat wij ons er ontzettend fijn bij voelen, we zijn energieker dan ooit.

Met onze vegan recepten hopen wij mensen te inspireren om ook over te stappen naar een (meer) plantaardig dieet. Voor jezelf en voor de wereld.

Bekijk alle vegan recepten Sabine en Remco