Wie zijn wij?

Errer (uitgesproken als èrréé) komt uit het Frans en staat voor zwerven, dwalen, reizen, rondhangen. Dit is hoe we onszelf in het leven zien. We willen een leven creëren dat reizen en werken combineert. Fotografie, koken en reizen maken ons gelukkig. We willen gewoon de dingen doen die we leuk vinden. Het leven creëren dat we willen leven. Gezond leven en samen genieten van onze avonturen.

Onze richting

Het errer logo bestaat uit de twee middelste ‘r’ die in tegenovergestelde richting naast elkaar staan. Voor ons betekent dit een richtingaanwijzer en staat voor keuzes maken en je koers bepalen. Het leven is een reis waarbij je vaak van koers verandert, soms verander je van richting, hetzij veroorzaakt door iemand anders of door een bepaalde gebeurtenis in het leven.

We willen ons hart volgen, het leven leiden dat we willen leven. We vragen onszelf voortdurend af wat belangrijk voor ons is in plaats van te doen wat als ‘normaal’ wordt beschouwd. Niemand moet beslissen wat jij moet doen. Iedereen heeft een keuze, zelfs als je denkt dat je die niet hebt.

Creëer het leven dat je wilt leven

Denken in uitdagingen en niet in zekerheid, reizend door het leven. De rug toe keren naar de ‘9 tot 5’ mentaliteit, de sleur en het verzamelen van spullen. We trekken ons niets aan van mensen die het ‘normaal’ vinden dat je een goed betaalde baan hebt, gaat trouwen, kinderen krijgt en een huis koopt. Voor ons klinkt dit eerder als een nachtmerrie. Laat je niet wijs maken dat iets niet realistisch is of haalbaar. Vaak is de reden van een oordeel dat ze het zelf niet proberen.

Gezonde levensstijl

We proberen een gezonde levensstijl te leiden. Proberen bewust en duurzaam te leven. We eten geen vlees, soms vis en eten vaak vegan. Voor ons betekent gezond eten; zoveel mogelijk onbewerkt, biologisch, geen toegevoegde suiker, bijna zoutvrij, niet te veel koolhydraten en zuivelproducten, gevarieerd en een “normale” portie. Veel groenten, fruit, noten en volkoren producten, zoveel mogelijk pure ingrediënten. Omdat Sabine graag kookt, kun je haar heerlijke veganistische recepten vinden op deze website.

Thuis gebruiken we onze fietsen vrijwel elke dag. We hebben geen auto, we huren alleen een auto als dat nodig is. We willen geen kinderen. In plaats van kinderen hebben we een lieve kat en hij krijgt alle liefde. Het is lastig, maar we proberen zoveel mogelijk milieuvriendelijk te reizen en de natuur altijd te respecteren.

We hebben niet de behoefte om veel geld te verdienen en veel bezittingen te verzamelen. Dat brengt ons geen vreugde. Flexibel en onafhankelijk zijn is ons belangrijkste doel. De vrijheid om te doen wat we leuk vinden, maakt ons gelukkig.

Sabine, Remco and Sushi
Een hart voor errer

@errer.travel

Klik om te vergroten, meer foto's en om onze opmerkingen te lezen