Fotografie en styling

Backdrops van vinyl

Onze collectie vinyl backdrops is ontstaan uit liefde voor foodfotografie en styling. Een fotoachtergrond kan namelijk je foto naar een hoger niveau tillen en geeft veel sfeer aan... Lees meer

vrijdag 11 december, 2020

Food fotografie en styling

Uit passie schrijf en fotografeer ik recepten. Maar met onze website hoop ik ook andere foodbloggers te kunnen helpen en inspireren. Dit wil ik doen door tips te geven op het gebied van food fotografie en styling. Toen ik net begon had ik zoveel vragen. Welke camera gebruik je? Hoe stel ik mijn camera in? Waar vind ik leuke styling props? Hoe kan ik het beste stylen? Hoe ga ik om met belichting? En natuurlijk geef ik tips omtrent het gebruik van backdrops.

Want waarom zullen we elkaar niet verder op weg helpen om beter te worden in de passie die we samen als foodies delen? Iedereen wil mooie foodfoto’s op zijn website en social media toch?! Ik geloof enorm in het delen van informatie en ervaringen. Zelf ben ik ook een tijd geleden begonnen met een blog en nu heb ik al zoveel meer kennis opgedaan door veel te lezen en video’s te bekijken van anderen. Dat doe ik nog steeds, want ik heb zeker nog veel te leren. Vandaar dat ik het tof vind om ook anderen op weg te helpen.