Vinyl backdrops

Onze webshop is gesloten van 15 juni t/m 5 juli.Tijdens onze vakantie kun je wel bestellingen plaatsen, maar deze worden pas vanaf maandag 8 juli verwerkt.--*Vanwege technische problemem zijn sommige items tijdelijk niet beschikbaar.

Vinyl backdrops

Uit onze liefde voor receptontwikkeling en fotografie is het idee ontstaan om een vinyl backdrop collectie op te zetten, want een mooie achtergrond is de basis voor je foto of video. Een backdrop kun je als muur of als flatlay gebruiken en is voor iedereen geschikt. Of je nu een professioneel (food) fotograaf, stylist, Instagrammer, creatieveling of hobby foodblogger bent.

In onze store vind je verschillende styling achtergronden in diverse kleuren en texturen. Sinds de start van ons bedrijf hebben we al een breed portfolio aan prints opgebouwd in o.a. tegels, hout, marmer, stenen en deuren. Ons vinyl is waterproof, mat, glad, licht in gewicht en van hoge kwaliteit. Alle prints zijn origineel en door onszelf met passie ontworpen. Dit zijn foto’s van objecten die we zelf hebben gecreëerd of foto’s gemaakt van texturen die we ontdekken tijdens onze reizen. Na een selectie worden de beelden in Lightroom en Photoshop bewerkt en geprint op vinyl, dit gebeurt allemaal in eigen huis. De shop wordt continue vernieuwd en er worden telkens nieuwe designs gelanceerd.

De backdrops kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Uiteraard voor food fotografie, maar ook voor het fotograferen van producten als sieraden, beauty producten of gadgets. Onze grote maten zijn geschikt voor wijdere scenes zoals het fotograferen van een tafelschikking of het maken van een kookvideo. Met onze fotoachtergronden creëer je sfeervolle beelden voor bijvoorbeeld je website, kookboek, e-shop, Instagram, Etsy, blog of Pinterest account. Bezoek ons ook op Instagram om inspiratie op te doen, je vindt hier inspirerend werk van foodfotografen over de hele wereld.

Voordat je een backdrop bestelt raden we je aan om eerst onze FAQ te lezen. Daarin staat ons retour beleid, tips en informatie omtrent onze backdrops beschreven. Hierin kun je ook lezen dat je met jouw aankoop Greek Cat Care Rescue steunt, een stichting die opkomt voor straatkatten in Griekenland die wij met liefde helpen.

Total of 166 backdrops