Vinyl backdrops

Vinyl backdrops

Uit onze liefde voor receptontwikkeling en fotografie is het idee ontstaan om een collectie vinyl backdrops op te zetten, want een mooie achtergrond is de basis voor je foto. Een backdrop kun je als muur of als flatlay gebruiken en is voor iedereen geschikt. Of je nu een professioneel (food) fotograaf, stylist, Instagrammer, creatieveling of hobby foodblogger bent.

In onze store vind je verschillende styling achtergronden in diverse kleuren en structuren. Ons vinyl is waterproof, mat, glad, licht in gewicht en van hoge kwaliteit. De shop zal continue vernieuwd worden. De backdrops zijn zelf gemaakt door ons of gefotografeerd ergens in de wereld. Vervolgens worden de foto’s door ons op de computer bewerkt en geprint bij een kleine familie drukkerij in Nederland.

De backdrops kunnen gebruikt worden voor diverse platforms. Uiteraard voor food fotografie, maar ook voor het fotograferen van andere items. Denk aan het presenteren van je collectie sieraden, beauty producten of gadgets. Maar ook voor grotere scenes zoals stop motion, video’s, portret en new born fotografie. Met behulp van onze achtergronden creëer je sfeervolle foto’s die je kunt gebruiken voor oneindig veel doeleinden. Denk aan je website, e-shop, Instagram, Etsy, blog of Pinterest account. Bezoek ons ook op Instagram om inspiratie op te doen.

Voordat je een backdrop bestelt raden we je aan om eerst onze FAQ te lezen, want daarin staat hoe je met de achtergronden om moet gaan en waar je op moet letten. Met jouw aankoop steun je Greek Cat Care Rescue. Wij doneren €0,30 per verkochte backdrop aan deze geweldige Nederlandse stichting die straatkatten helpt in Grienkenland.

Total of 128 backdrops